11 Mart 2014 Salı

Mükemmel Orgazma Ulaşmanın Yolları

orgasm cift 450
Seks sırasında orgazm olmaya odaklanmanın, aşırı gergin olmanın ve ne istediğinizi partnerinize söylememek gibi unsurların, sizi mükemmel orgazmdan uzaklaştırdığını biliyor muydunuz? Şimdi biraz rahatlayın ve önerilerimize göz gezdirerek partnerinizle olan bir sonraki seksinize kendinizi hazırlayın. İşte, sizi doruk noktaya ulaştıracak öneriler...
Kendi kendinizi uyarın
Bu cümleyi belki defalarca duymuş olabilirsiniz ama biz bir kez daha tekrarlayacağız: "Siz kendinizi doruk noktaya ulaştıramazsanız, partneriniz bunu nasıl yapacak?" Kendi doruk noktanızı kendiniz bulmalısınız, bu da demek oluyor ki mastürbasyon şart! Mastürbasyon yaptığınızda, doruk noktaya nasıl ulaştığınızın farkına varın, A notasından B noktasına nasıl geldiğinizi partnerinize açıklayın.
Konuşun
Sevişme sırasında orgazma gitmek ve doruk noktaya ulaşmak istiyorsanız, partnerinizi yönlendirmeniz gerek. Evet, bu konuda pek çok kadının utandığını ve partnerinden çekindiğini biliyoruz. Ancak "biraz aşağıya" veya "biraz daha yukarıya" demek, sizi orgazma ulaştıracak basit bir cümledir. Cinsel birleşme sırasında partnerinizi doğru şekilde yönlendirirseniz, klitorislerinizin harika şekilde uyarıldığını fark edeceksiniz.
seks orgasm 450
Rahatlayın
Rahatlama, orgazma giden yoldaki anahtar noktalardan biri. Erkekler, orgazma zaman ve mekân fark etmeksizin çok çabuk ulaşabilirler; ancak kadınlar da durum biraz farklılaşıyor. Eğer gün içindeki yorgunluğunuzu ve stresinizi üstünüzden atamazsanız, başarılı orgazmın gerçekleşmesine pek imkân yoktur. Bunu önlemek için ılık bir duş alın, bulunduğunuz mekânda mumlar yakın, bir kadeh şarap için ya da tütsü yakın... Bu durumda tercih tamamen size kalıyor.
Kendi "Orgazm" köşenizi hazırlayın
Bedeninizin ve ruhunuzun rahatlayacağı bir mekân hazırlayın. Bunun için farklı türde rahatlatıcı müzikler, ışıklar, aynalar ve daha pek çok şeyden yararlanabilirsiniz. Odanızın atmosferini değiştirecek olan bu hareket, sizi de rahat ve güzel bir orgazma ulaştıracak.
orgazm seks 450
Zamana takılmayın
Seks sırasında kadınlar, doruk noktaya ulaşmakta zorluk çektikleri ve partnerlerinin uzun vakit harcamasına neden oldukları için kendilerini suçlu hissederler. Ancak şunu bilmenizde fayda var: Erkeklerin doruk noktaya ulaşma süreleri ortalama 10 dakika kadar sürer, kadınlarda ise bu süre yine ortalama olarak 15-20 dakika civarındadır. Bunu bilerek sekse başlarsanız, "orgazm olamıyorum," diye yakınmaya ve telaşlanmaya gerek duymazsınız.
Kafanızı orgazm olmaya odaklanmayın
Seks, iki farklı enerjinin en doğal yolla birbirine geçmesidir. Eğer seks sırasında orgazm olmak için kendinizi şartlar ve rahat olamazsanız, doruk noktanın yakınından bile geçemezsiniz. Bu sebeple seksi akışına bırakın, dilediğiniz kadar tadını çıkarın ve orgazmın doğal bir hediye olduğunu unutmayın

Share this

0 Comment to "Mükemmel Orgazma Ulaşmanın Yolları"

Yorum Gönder