11 Mart 2014 Salı

Volkan Demirel küfür etti iddiası

Trabzonsporlu yöneticiler, Fenerbahçe maçında sarı-lacivertli takımın kalecisi Volkan'ın ısınmaya çıktığı sırada bordo-mavili taraftarlara küfrettiğini iddia ettiler.

Volkan Demirel küfür etti iddiası
Trabzonsporlu yöneticiler, pazartesi akşamı tatil edilen Fenerbahçe maçında sarı-lacivertli takımın kalecisi Volkan'ın ısınmaya çıktığı sırada bordo-mavili taraftarlara küfrettiğini iddia ettiler.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün akşam sahaya yabancı madde atıldığı için maçın 45+9'uncu dakikasında yarıda kalan karşılaşmada özellikle kaleci Volkan Demirel'e yönetilen tepkiler devam etti. Trabzonspor'un yönetici ve idarecileri, maçtan önce ısınmaya çıkan Volkan'ın deniz tarafındaki kale arkasındaki taraftarlara küfrettiğini iddia ederken bu eyleminin ağır tahrik olduğunu öne sürdüler.

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU GÖZLEMCİYLE GÖRÜŞTÜ
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da Volkan konusunda müsabakanın gözlemcisi ile görüşerek, "Küfürü gördünüz mü?" diye sorduğu, maçın gözlemcisinin de, "Evet gördüm ve notumu aldım" şeklinde cevap verdiği öğrenildi.

"EN GÜZEL CEZAYDI"
Bu arada Başkan Hacıosmanoğlu, maçın tatil edilmesinden dolayı çok üzgün olduğunu belirtti, "Maçı kazanabilirdik. Burada Fenerbahçe'yi mağlup etmek, onlara verilebilecek en güzel cezaydı" dedi.

HACIOSMANOĞLU FUTBOLCULARINI TEBRİK ETTİ
Trabzonspor, dün akşamki Fenerbahçe maçının ardından ara vermeden pazar günü Sivasspor'la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmanı Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'da izledi. Başkan Hacıosmanoğlu antrenman sonunda ise futbolcuları tek tek tebrik etti.

7 EKSİKLİ ANTRENMAN
Hafif sakatlıkları bulunan kaleci Onur, Fatih Öztürk, Malouda, Henrique, Janko ve Yusuf Erdoğan antremana katılmazken, sakatlığı devam eden Kadir Keleş, takımdan ayrı koşu yaptı.

Share this

0 Comment to "Volkan Demirel küfür etti iddiası"

Yorum Gönder